Logg på Office Online eller Outlook på nett

Den raskeste måten å få tilgang til e-postkontoen din på, er ved å logge på via Microsoft 365 eller Outlook på nett.

1. Gå til Outlook på nett eller Microsoft 365-påloggingssiden.
  2. Angi e-postadressen og passordet ditt for Microsoft 365. Brukernavnet og passordet ditt for GoDaddy virker ikke her.
  3. Velg Logg på. Vi anbefaler at du bokmerker disse påloggingssidene, slik at du har enkel tilgang til dem via nettleseren.

Merk: Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.

Du kan også logge på e-posten din ved hjelp av domenenavnet til e-posten din. Hvis domenet ditt for eksempel er coolexample.com, vil påloggingssiden din for e-post være email.coolexample.com.

For å ta deg tilgang til påloggingssiden din for e-post, bytter du ut coolexample.com med domenenavnet ditt. Hvis domenet ditt hadde vært amysbarkandwines.net, kunne du logget på e-posten din ved å angi email.amysbarkandwines.net i nettleseren (samt påloggingsopplysningene dine for Microsoft 365).