Logg på Microsoft 365-kontoen min

Trinn 2 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen min.

Logg på for å få tilgang til Microsoft 365-kontoen din. Bokmerk påloggingssiden for enkel tilgang fra nettleseren din.

Merk: Hvis du prøver å logge på kontoen din gjennom Microsoft direkte (for eksempel gjennom Outlook på nettet), vil du bli bedt om å angi e-postadressen din og deretter velge Neste før du følger trinnene nedenfor.
  1. Gå til Microsoft 365-påloggingssiden.
    Microsoft 365-påloggingssiden med et eksempel på en e-postadresse.
  2. Angi e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
    • Hvis nettleseren fyller inn brukernavnet og passordet ditt automatisk, påse at den bruker e-postadressen og passordet for Microsoft 365, ikke legitimasjonen for GoDaddy-kontoen.
  3. Velg Logg på.

Office-startsiden åpnes. Helt til venstre velger du en Microsoft-app for å åpne den (for eksempel Outlook for å åpne innboksen din).

Listen over Office-apper med Outlook uthevet.