Logg på phpMyAdmin i Plesk -hosting

phpMyAdmin lar deg administrere MySQL -databaser. Du kan endre databaseverdier, kjøre spørringer og opprette, vise og modifisere databasestrukturen.

Merk: Før du endrer den, bør du alltid sikkerhetskopiere databasen din .

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk på Databaser .
  6. Klikk på databasen du vil bruke.
  7. I Verktøy -delen klikker du på Nettadministrator .

Merk: Programmer som WordPress® og Joomla® gir sitt eget grensesnitt for å modifisere de fleste aspekter av en database. Hvis du bruker ett av disse programmene, trenger du sannsynligvis ikke bruke phpMyAdmin til å administrere databasen med mindre du er spesifikt bedt om det.

For mer informasjon om å jobbe med phpMyAdmin når du er logget på, går du til phpmyadmin.net .