Logge på cPanel delt hosting

Ved å logge på cPanel kan du styre hostingkontoen din, slik at du kan laste opp filer, opprette e-postkontoer, blant annet.

1. Gå til http://domenenavnet ditt/cpanel
  2. Skriv inn det følgende og klikk deretter Logg på:
    Felt Hva du skal skrive inn ...
    Brukernavn Ditt primære FTP-brukernavn
    Passord Passordet til den primære FTP-brukeren

Du kan bruke denne metoden for å logge på for å gi noen tilgang til hostingkontoen din uten å gi dem tilgang til kundekontoen din.

Du kan også få tilgang cPanel gjennom GoDaddy-kundekontoen din.

Tilgang til cPanel gjennom delt hosting

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.

Det var det hele! Du er i cPanel.