Logge på WordPress

Du må logge på WordPress-instrumentbordet for å bruke WordPress. Slik kommer du deg dit, uansett hvordan eller hvor du konfigurerte WordPress:

1. I en nettleser går du til http://[ditt WordPress-domenenavn]/wp-admin (for eksempel, http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Angi Brukernavn eller E-postadresse og Passord. Deretter velger du Logg på.
    wordpress-pålogging

Merk: For Administrert WordPress- og Pro Administrert WordPress-hostingkontoer, kan du komme deg til WordPress-instrumentbordet ditt direkte fra GoDaddy-kontoen din.