Logge på WordPress

Du må logge på WordPress-instrumentbordet for å bruke WordPress. Uansett hvordan eller hvor du konfigurerer WordPress, bruker du den samme URL-adressen for å logge på:

http://[ditt WordPress-domenenavn]/wp-admin

Angi brukernavnet og passordet du opprettet og klikk på Logg på. Dette vil åpne WordPress-instrumentbordet.

Neste trinn

Tilbakestill WordPress-passordet hvis du ikke husker påloggingsinformasjonen.