Løs inn mine GoDaddy Pro-belønningspoeng for butikkreditt

Hvis du har tjent Rewards-poeng som medlem av GoDaddy Pro, kan du innløse dem for GoDaddy butikkreditt. Du får $ 0,01 USD for hvert poeng du har tjent - så 500 poeng = $ 5,00 USD, 2500 poeng = $ 25,00 USD, og så videre.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Velg GoDaddy Pro .
  3. Velg Fordeler på venstre side av siden.
    velg fordeler -ikonet
  4. Velg Løs inn i Poengoversikt -delen.

Neste trinn

Mer informasjon

• Etter at du har nådd 2500 poeng i et kalenderår, forfremmes du til GoDaddy Pro Plus -status, og du kan tjene doble poeng for alle ytterligere kvalifiserte kjøp.