Løs temefeil i WordPress

Etter at du har feilsøkt nettstedet ditt for å fastslå feilen, kan du prøve å fikse temaet ditt og sette nettstedet tilbake i arbeidstilstand.

Forstå en WordPress -relatert PHP -feil

Hvis den forrige feilsøkingen avdekket en PHP -feil , kan du bruke følgende tabell for å forstå feilen.

Feiltype Definisjon og Neste trinn
E_ERROR Dette er en alvorlig feil som forårsaker terminering av skript. Disse er vanligvis forårsaket av å kalle et ikke-eksisterende objekt som en klasse eller funksjon. Dette kan ofte forekomme i versjonskompatibilitet. De neste trinnene dine bør være å oppdatere WordPress -versjonen, temaene og plugin -modulene dine.
E_WARNING En varsel om kjøretid fører ikke til at skriptet avsluttes. Dette er potensielle problemer som oppstår, men som ikke stopper behandlingen av PHP. Disse kan ofte inkludere advarsler om nedlasting, noe som indikerer at koden din kan bruke en utdatert versjon av PHP og må oppdateres. En advarsel i PHP -loggene kan ikke nødvendigvis være relatert til problemet du opplever.
E_PARSE Dette er en kompileringsfeilsøkingsfeil. Det er vanligvis en indikasjon på en PHP -syntaksfeil, slik som manglende semikolon {} , eller et hvilket som helst antall andre syntaksfeil. Du bør gjennomgå filen og linjen spesifisert i feilmeldingen og se etter potensielle syntaksfeil.
E_NOTICE Dette er vanligvis PHP -feil som ikke forårsaker scriptterminering. De indikerer at det kan være et problem, men kan være en del av den normale kjøringen av skriptet. En vanlig årsak er å bruke en udefinert PHP -variabel. Et varsel i PHP -loggene dine kan ikke nødvendigvis være relatert til problemet du opplever.

Oppdater WordPress -komponentene dine

Når WordPress -versjonen, temaet eller plugin -modulene dine er oppdatert, kan de utvikle en konflikt med de andre komponentene som ikke har blitt oppdatert. Hvis du oppdaterer de andre komponentene, kan nettstedet ditt gjenopprettes. Se følgende for å oppdatere en komponent av nettstedet ditt:

Hvit skjermbilde uten PHP -feil

Hvis du har en hvit skjerm med dødsfall, og feilsøkingen din ikke avslørte en PHP -feil, må du sjekke følgende:

1. Sørg for at mappen wp-content/themes er tilgjengelig.
  2. Bekreft at tillatelsene er riktige for katalogene for wp-content og temaer.
  3. Bekreft at katalogen for det aktive temaet også har de riktige tillatelsene.
  4. Sørg for at katalogen for det aktive temaet har filer i.
  5. Sjekk for å se om det finnes et standardtema også i wp-content/themes -katalogen. WordPress vil automatisk laste inn standardtemaet hvis det aktive temaet ikke er til stede.
  6. Bekreft at index.php -filen i rotkatalogen ikke mangler eller er tom.
  7. Bekreft at temaets index.php -fil ikke mangler eller er tom.