Løse permakoblingproblemer med WordPress

Hvis du har et problem med permakoblinger i WordPress®-installasjonen din, kan du muligens løse problemet ved å aktivere en annen permakoblinginnstilling og deretter aktivere den originale permakoblinginnstillingen.

Slik løser du permakoblingproblemer

1. Logg på WordPress-administrasjonspanelet.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Permakoblinger fra Innstillinger-menyen.
  4. Noter hvilken type permakobling du bruker for øyeblikket.
  5. Velg hvilken som helst annen permakoblinginnstilling enn den du bruker for øyeblikket, og klikk deretter på Lagre endringer.
  6. Velg den originale permakoblinginnstillingen, og klikk deretter på Lagre endringer.

Hvis dette ikke løser problemet med WordPress-installasjonen, kan du se WordPress-artikkelen Bruke permakoblinger.