Dypdykk: Bla gjennom viktige artikler

Dette er de viktigste artiklene for å administrere GoDaddy -kontoen din. Bruk denne listen som en veiledning for å lære mer om oppgaver som å jobbe med delegater, fornye produktene og tjenestene dine og sette opp betalingsmetoder.

Utforsk min konto

Konfigurer kontoen din og åpne produktene dine.

Hold min konto sikker

Endre kontopassordet ditt og forbedre sikkerheten med totrinnsverifisering.

Jobb med delegater

Inviter andre til å få tilgang til kontoen din eller be om tilgang til andre kontoer.

Forny mine produkter og tjenester

Betal manuelt eller automatisk for abonnementene dine.

Administrer faktureringsinformasjonen min

Legg til, endre og oppdater betalingsmetodene dine og se kvitteringene dine.

Feilsøk kontoen min

Finn løsninger på vanlige problemer.

Kontakt en GoDaddy -veiledning

Finn støtte -PIN -koden eller kundenummeret ditt, og ring oss for mer hjelp.

Kjenn personvernrettighetene mine

Lær hvordan vi holder informasjonen din privat.

Lukk kontoen eller produktene mine

Slett kontoen og produktene dine, eller be om refusjon.