Administrert WordPress Hjelp

Gjør endelige endringer

Påkrevd: Du vil trenge følgende for å gjøre de siste endringene og fullføre den manuelle overføringen:
  • En FTP-app for tilgang til konfigurasjonsfilene til nettstedet ditt. Vi anbefaler FileZilla.
  • Et tekstredigeringsprogram for å redigere nettstedets konfigurasjonsfil. Vi anbefaler Notepad++. Ikke rediger filer med et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.
  • Tabellprefikset for databasen din fra trinnet – Importer databasen din.

Dette er det siste trinnet i serien Overfør WordPress-nettstedet mitt manuelt.

Du er nesten ferdig med å flytte WordPress-nettstedet manuelt. Foreta de siste endringene i nettstedets konfigurasjonsfil ved å koble til med en FTP-klient og redigere wp-config.php-filen. Du må oppdatere tabellprefikset i tillegg til å tilordne din nye Siteurl og Hjemmeside. Disse endringene vil la deg koble nettstedet ditt til den nye databasen din.

1. Koble til det nye WordPress-nettstedet med en FTP-app. (Trenger du hjelp med å koble til med FTP?)
  2. I FileZilla, på Eksternt nettsted-siden, høyreklikker du på wp-config.php for å åpne menyen. Deretter velger du Vis/rediger.
    velg konfigurasjonsfilen og rediger
  3. I redigeringsprogrammet finner du $table_prefix og redigerer det for å gjenspeile korrekt prefiks for databasen du importerte i det tidligere trinnet – Importer databasen din. I eksempelet nedenfor var det opprinnelige tabellprefikset «wp_9666d08kk3_», og vi oppdaterte det til «wp_».
    Gammelt tabellprefiks
    Nytt tabellprefiks
  4. Rediger Siteurl og Hjemmeside slik at de matcher domenet som er tilknyttet ditt nye WordPress-nettsted. I dette eksempelet har vi det midlertidige domenet som ble tilordnet da kontoen ble konfigurert: 'pxk.0e5.myftpupload.com'. Bruk domenet som er spesifikt for din kontosituasjon.
    • Siteurl: define( 'WP_SITEURL', 'http://coolexample.com');
    • Hjemmeside: definer( 'WP_HOME', 'http://coolexample.com');

Oppdatert siteurl og hjemmeside i konfigurasjonsfilen

Merk: Å definere Siteurl og Hjemmeside i din wp-config.php er midlertidig til du er klar til å peke domenet ditt mot denne nye hostingkontoen.

5. Lagre endringene i redigeringsprogrammet. FileZilla vil oppdage og anerkjenne at en endring er blitt foretatt, og tilby å laste opp filene til det nye nettstedet. I FileZilla velger du Ja.
    Velg ja til å laste opp filen

Gratulerer! Du er ferdig med å flytte WordPress-nettstedet manuelt. Ta en titt på de følgende tilknyttede trinnene for å få domenet ditt til å peke på WordPress-nettstedet.

Relaterte trinn

• For WordPress- eller Managed WordPress-planer finner og velger du Endre domene-koblingen i admin-instrumentbordet, så tar vi oss av resten for deg.
    Midlertidig domenevarsel i WordPress
  • Hvis domenet ditt er registrert i en annen GoDaddy-konto, må du finne IP-adressen din, og deretter endre A-posten din.