Gjør WordPress -versjonen din privat med Sucuri Security -plugin -modulen

Det er viktig å holde WordPress -versjonen din privat hvis du ikke regelmessig oppdaterer nettstedet ditt til den nyeste versjonen. Eldre versjoner av WordPress kan ha sikkerhetsproblemer som vises i endringsloggen, og de kan derfor lett målrettes av skadelige besøkende. Vi anbefaler å holde WordPress -nettstedet ditt oppdatert.

Påkrevd: Du må installere plugin -modulen Sucuri Security før du følger disse trinnene.
  1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du Sucuri Security og deretter Innstillinger .
  3. Velg Hardening -fanen.
  4. Finn delen merket Fjern WordPress -versjon .
  5. Hvis seksjonen er rød, velger du Bruk herding . Hvis det er grønt, er herdingen allerede brukt.

Merk: Hvis du ikke kan bruke herding for denne funksjonen, kan den allerede håndteres av hostingplattformen din.

Relaterte trinn

Beskytt nettstedet ditt ytterligere ved å aktivere de andre Sucuri Security -alternativene: