GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hvordan lage et bannerbilde klikkbart

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Et klikkbart bannerbilde hjelper deg med å få trafikk til nettstedet ditt. Banneret er det første leserne ser når de åpner kampanjen din, og en enkel kobling hjelper leserne med å finne nettstedet ditt eller butikken, uansett innhold som følger! Akkurat som folk forventer at den øverste logoen din på nettstedet tar dem med til hjemmesiden din, så forventer også folk at det store vakre bildet øverst i e -posten tar dem ut til nettstedet ditt.

Slik legger du til en kobling til bannerbildet:

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Begynn ved å legge til et bilde fra galleriet til holderen på bannerbildet.
  3. Hold markøren over det øvre høyre hjørnet av bannerbildet ditt.
  4. Du vil se et blyantikon og et søppeldunkikon øverst i høyre hjørne. Klikk på blyantknappen .
  5. Angi koblingen din i det gitte området.
  6. Klikk på Lagre når du er ferdig med å skrive inn URL -adressen din.
  7. Klikk på bannerbildet for å teste mål for koblingen, og sørg for at det er riktig.

Nå vil bannerbildet ditt klikke seg gjennom til nettstedet ditt! Du kan også se kampanjen i forhåndsvisningsmodus for å teste koblingen.