Avslutt PHP -prosesser i Linux -hostingkontoen min

Du må kanskje avslutte PHP -prosesser i Linux -hostingkontoen din - for eksempel for å administrere løpskript eller få en PHP -initialiseringsfil til å tre i kraft.

Merk: Hvis du avslutter en prosess, blir alle nåværende tilkoblinger til prosessen drept. Alle brukere som er koblet til prosessen, må koble til på nytt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Administrasjon av web -hosting , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
    velg administrer
  3. I beretningen Dashboard, velge cPanel Admin.
  4. I delen Programvare velger du Velg PHP -versjon på cPanel -startsiden.
  5. Nedenfor PHP Selector | Utvidelser , ved siden av PHP -versjonen , velger du den gjeldende versjonen, velger en annen versjon fra listen, og deretter velger du Angi som gjeldende . Hvis den gjeldende versjonen din for eksempel er 8.1, velger du 8.0.
  6. Gjenta forrige trinn, men velg versjonen du brukte før, og ikke glem å velge Angi som gjeldende .