Manuell fornyelse

I Domeneadministrator kan du når som helst manuelt fornye domenenavn.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Administrer ved siden av Domener.

Hvilken prosedyre du vil bruke er avhengig av antallet domener på kontoen din:

Seks domener eller færre

1. Velg domenenavnet du ønsker å bruke, klikk på Tekstikon (Innstillinger) og velg Domeneinnstillinger.
  2. Klikk på Forny, velg innstillinger for fornyelsen og fullfør betalingsprosessen.

Flere enn 6 domener (dvs. 7 elle flere)

1. Velg domenenavnet du ønsker å bruke.
  2. Fra fanen Forny velger du Forny domene.
  3. Velg innstillinger for fornyelsen og fullfør betalingsprosessen.