Manuell oppdatering av temaer

Vi anbefaler å bruke WordPress' automatisk oppdateringer, men du kan også oppdatere installerte temaer manuelt.

Slik oppdaterer du temaer

  1. Logg på WordPress-administrasjonspanelet.
  2. Klikk på Temaer i Utseende-menyen.
  3. Klikk på temaet du vil bruke med merket Oppdateringer er tilgjengelige.
  4. Klikk på oppdater nå.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.