Menyen Eksperttjenester

Noen ganger trenger du en erfaren serveradministrator for kompliserte oppgaver som å optimalisere databaser, konfigurere brannmurer eller flytte innhold. For å hjelpe deg i disse tider har vi opprettet en rekke eksperttjenester.

Eksperttjenester -listen nedenfor inneholder detaljer om tilleggshjelpen vi kan tilby. Hver av disse tjenestene er utover støtten vi inkluderer gratis med de fleste av produktene våre. Ring disse støtteteamene for priser for ekspertjeneste:

Lokalt Støttenummer
USA (480) 463-8824
India 040 - 49187600

Merk: Hvis du ikke ser hva du trenger i denne listen, kan det hende at vi fremdeles kan gjøre det for deg. Ring oss om en tilpasset tjenesteforespørsel .

Ekspert-tjenester

Tjenestenavn Beskrivelse Tid
Avansert ytelsesanalyse og sikkerhetsrevisjon Få en detaljert analyse av hvordan du kan stille inn serveren din for optimal ytelse.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
Apache -optimalisering Still inn Apache -serveren din for topp ytelse.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
Søknadsstøtte Installer nettprogrammer som WordPress, Joomla eller Drupal.

For Linux -hosting (cPanel), VPS/Dedikerte servere.

72t
Reparasjon av tilkoblingsstreng Få hjelp til å løse tilkoblingsstrengfeil.

For Linux -hosting (cPanel), Windows Hosting (Plesk), VPS/Dedikerte servere.

72t
Gjenoppretting av innhold eller database Gjenopprett filene til en vertskonto eller én database fra en tilgjengelig sikkerhetskopi.

For nett- og klassisk hosting, Administrert WordPress.

72t
Innholdsmigrering Flytt innholdet på nettstedet ditt fra en hvilken som helst vert/server til GoDaddy.

For VPS/dedikerte servere, Linux -hosting (cPanel), Windows -hosting (Plesk), Administrert WordPress, Nett og klassisk hosting.

7-10d
Database -sikkerhetskopieringsskript Få hjelp med å konfigurere automatisk sikkerhetskopiering av databaser.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
Database finne og erstatte Få hjelp med å oppdatere URL -ene i hele databasen for å sørge for at nettstedet ditt kobler til de riktige stedene.

For Linux -hosting (cPanel), VPS/Dedikerte servere.

72t
Databaseadministrasjon Få hjelp til å importere, eksportere, reparere, sikkerhetskopiere eller gjenopprette databasen.

For Linux -hosting (cPanel), VPS/Dedikerte servere.

72t
Revisjon av diskplass Få en revisjon av diskplassforbruket og anbefalinger for å frigjøre diskplass.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
DNS -oppsett Konfigurer DNS for opptil tre domener.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
Sikkerhetskopier konfigurering via kontrollpanel (for ett domene eller en hel server ) Få hjelp med å konfigurere automatiske sikkerhetskopieringer for ett domene eller for en hel server.

For GoDaddy VPS/dedikerte servere.

72t
Oppsett av domenenavn Konfigurer 3 (eller færre) domener på serverens kontrollpanel.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
Overføring av e -post Se E -postoppgradering og overføringsbaner .
E -post spam gjennomgang Identifiser spamproblemer med serveren din.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
Finn og erstatt tekst i filer Erstatt en tekststreng som et domenenavn, absolutt bane eller URL i filene til et nettsted.

For alle hosting- og serverprodukter, inkludert Administrert WordPress.

72t
Brannmurregelkonfigurasjon (Linux) Legg til eller fjern brannmurregler for programvare til iptables.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
Kom i gang -økt Avtal en 30-minutters konsultasjon med en GoDaddy-ekspert for å hjelpe deg i gang med Nettstedbygger, Nettbutikk eller Administrert WordPress.

For Nettstedbygger, Nettbutikk, Administrert WordPress.

24t
Gjenoppretting av hosting Gjenopprett filer og flere databaser fra en delt hostingkonto fra en tilgjengelig sikkerhetskopi.

For nett og klassisk hosting; Linux delt hosting (cPanel; Windows delt hosting (Plesk).

72t
.htaccess filendringer Gjør endringer til .htaccess -filen i Linux -hostingkontoen din.

For Linux -hosting (cPanel), Administrert WordPress, VPS/Dedikerte servere

72t
Forebygging av inntrenging Konfigurer forebygging av inntrenging for å stoppe brute force og DDoS -angrep.

For GoDaddy Linux VPS/dedikert server.

72t
my.cnf -filendringene Gjør endringer til en MySQL -konfigurasjonsfil.

For Linux -hosting (cPanel), Administrert WordPress, VPS/Dedikerte servere.

72t
MySQL -optimalisering Optimaliser MySQL for topp perfromance.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
Revisjon av tillatelser/eierskap Feilaktig tillatelse kan hindre nettstedets funksjonalitet og gjøre nettstedet ditt mindre sikkert. En tillatelsesrevisjon kan sikre at nettstedet ditt fungerer som det skal og på en sikker måte.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
PHP -konfigurasjon endres Få hjelp til å finjustere PHP -innstillingene dine, slik at programmene kjører slik du vil ha dem.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
PHP -modulinstallasjon Installer 3 moduler.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
PHP -oppgradering Oppdater PHP til den nyeste versjonen.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
Serverherding Få hjelp med å deaktivere eldre versjoner av TLS, slik at kun TLS 1.2 brukes.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerte servere.

72t
SQL Server Express installere Installer SQL Server Express på serveren din.

For VPS/dedikerte servere.

72t
web.config filendringer Gjør endringer til en web.config -fil.

For Windows Hosting (Plesk), Windows VPS/Dedikerte servere

72t
Gjenoppretting av Nettstedbygger Gjenopprett tapte eller korrupte Website Builder -filer fra sikkerhetskopiene våre, slik at du kan komme i gang igjen.

For Nettstedbygger v7.

72t
Windows -brannmurkonfigurasjon Konfigurer brannmuren for Windows -serveren din.

For Windows VPS/dedikerte servere.

72t