Microsoft Edge: tøm hurtigbufferen din

Hvis du har problemer med å vise nettstedet ditt, kan du prøve å tømme hurtigbufferen og deretter gå tilbake til nettstedet ditt.

1. VelgIkon med tre horisontale prikker Menyen Innstillinger og mer.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Personvern og tjenester fra navigasjonsfeltet til venstre.
  4. I området Tøm nettleserdata velger du Velg hva du vil slette .

Merk: Valg av informasjonskapsler og nettsteddata kan også bidra til å løse noen problemer du kan ha, men hvis du sletter informasjonskapslene dine, blir passordene du lagrer i nettleseren din fjernet.

5. Velg kun bufrede bilder og filer .
  6. Velg Tøm nå .
    Velg kun bufrede bilder og filer

Relatert trinn

• Prøv å se nettstedet ditt igjen.