Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Microsoft Surface: Konfigurer e-postadresse

Microsoft® Surface™ og en Office 365-konto fra GoDaddy er som ment for hverandre. Konfigurering på nettbrettet kunne ikke vært lettere.

Følg disse trinnene, så vil e-posten din være klar til bruk på Microsoft-enheten din på null komma niks.

Slik konfigurerer du Office 365-e-postadressen på Microsoft-enheten din på null komma niks.

1. Start -skjermen, klikker du på E-post (ikonet som ser ut som en konvolutt).
  2. Sveip fingeren fra høyre kanten av skjermen til venstre, og klikk deretter på Innstillinger.

MERK: Hvis du bruker en mus, peker du til det øvre høyre hjørnet på skjermen, beveg musepekeren ned, og klikk på Innstillinger..

3. Klikk Kontoer.
  4. Klikk på Legg til en konto, og klikk deretter på Outlook Exchange.
  5. Klikk på Vis flere detaljer og angi følgende informasjon:
    • E-postadresse — Angi hele e-postadressen din.
    • Serveradresse — outlook.office365.com
    • Brukernavn — Skriv inn den fullstendig e-postadressen din.
    • Passord — Angi passordet ditt.
  6. Klikk på Koble til.

MERK: Hvis den blå meldingen som sier, “Gjør PC-en min sikrere” dukker opp, klikker du på Håndhev disse retningslinjene.

Ganske enkelt, ikke sant? Bare en siste ting: på enheten din, trykker du på E-post (ikonet som ser ut som en konvolutt). For å sikre at du kan sende meldinger, skriver du en e-post og sender den til deg selv.