Flytt domenet mitt til en annen GoDaddy-konto

Du kan overføre et domenenavn fra GoDaddy-kontoen din til en annen GoDaddy-konto ved å endre domenekonto. Domenet ditt er ikke kvalifisert for en kontoendring hvis det venter på godkjennning av en kontaktoppdatering, hvis det er innen en dag av utløpsdatoen, er utløpt eller allerede gjennomgår en kontoendring.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Kryss av i boksen ved siden av domenet eller domenene du ønsker å flytte til en annen konto. Eller klikk på avkrysningsikonet og Velg alle.
  3. Velg Eierskap > Flytt til en annen GoDaddy-konto.
    velg flytt til en annen konto
  4. Angi e-postadressen til eieren av den nye kontoen.
  5. Bekreft e-postadressen til eieren av den nye kontoen.
  6. (Valgfritt) Angi kunde-ID-en til eieren av den nye kontoen. Hvis du angir en kunde-ID, e-postadressen du har angitt, samsvare med e-postadressen på kontoen du flytter domenet til.
  7. Velg om du vil kopiere gjeldende kontaktinformasjon til den nye kontoen. Hvis du velger å ikke kopiere kontaktinformasjonen, må du og den nye domeneeieren godkjenne endringene.
  8. Velg Overfør domene.

Merk: Hvis du har domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert for kontoen din i over 72 timer. Ellers velger du Send passord, så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.

Du mottar et bekreftelsesvarsel med teksten Overføringen din pågår.

Påkrevd: For å fullføre kontoendringen må du sørge for at innehaveren av mottakerkontoen sjekker e-postinnboksen sin og godtar domenenavnet i kontoen sin. Du har 10 dager på å fullføre hele prosessen før forespørselen utløper.

Tilknyttede trinn

• Husk at hvis du velger å ikke kopiere kontaktinformasjonen for det gjeldende domenet, må den endrede informasjonen godkjennes.