Overfør min WordPress-side manuelt

Merk: Hvis du flytter et WordPress-nettsted fra WordPress.com, må du bruke alternative trinn (Flytt nettstedet mitt fra WordPress.com).
Påkrevd: Du vil trenge følgende for å fullføre alle trinnene i denne serien:
  • Et WordPress-målnettsted som blir satt opp og fungerer for å flytte nettstedsinnholdet til. Innholdet på denne WordPress-kontoen vil bli overskrevet.
  • En filoverføringsprotokoll (FTP)-app for å flytte nettstedsfilene. Vi anbefaler FileZilla.
  • Hvis WordPress-nettstedet ditt hostes på en Managed WooCommerce Stores-plan, må du konfigurere SFTP-tilgang før du kan koble til med en FTP-app.
  • Et tekstredigeringsprogram for å utføre endelige redigeringer av nettstedets konfigureringsfil – wp-config.php. Vi anbefaler Notepad++. Ikke rediger disse filene med et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.

Det å flytte et WordPress-nettsted manuelt kan virke litt skummelt, men det er ikke så komplisert som det høres ut. Så snart du forstår hoveddelene som må flyttes, og hvor du ønsker å flytte dem til, skulle du være i stand til å gjøre det selv.

Hoveddelene av et WordPress-nettsted er:

• Kjernefiler: Disse filene er PHP og tilknyttede kildefiler som WordPress består av. I en overføring flytter du vanligvis én Wordpress-installering til en annen, så kjernefilene eksisterer allerede på destinasjonen og trenger ikke å flyttes. Disse filene er i wp-admin- og wp-includes-mappene. Disse mappene lar du være igjen.
  • Nettstedsfiler: Nettstedsfilene er PHP- og tilknyttede filer som støtter stilen og preget til nettstedet ditt. Temaet, plugin-er og andre media er del av denne filgruppen. Disse er i wp-content-mappen, og du flytter denne i løpet av overføringen.
  • database: Det er i databasen at nettstedsinnstillingene er lagret. Du må flytte denne også.

Merk: Hvis du flytter et WordPress-nettsted til en Managed WordPress-plan, vil auto-overføringsverktøyet bygget inn i plattformen spare deg tid og arbeid. Hvis du ikke er i stand til å flytte nettstedet ditt med autooverføringsverktøyet, fortsett med denne artikkelserien.

Følg disse trinnene for å flytte WordPress-nettstedet ditt manuelt:

Last ned nettstedsfilene dine

Du begynner ved å laste ned nettstedsfilene dine med en FTP-app.

Eksporter databasen din

Eksporter databasen din gjennom phpMyAdmin.

Last opp nettstedsfilene dine

Last opp nettstedsfilene til det nye WordPress-nettstedet med en FTP-app.

Importer databasen din

Importer databasen til det nye WordPress-nettstedet med phpMyAdmin.

Utfør endelige endringer

Fullfør migreringen din ved å redigere WordPress-nettstedets konfigurasjonsfil.