Flytt Workspace Email til et annet abonnement

Hvis du har flere Workspace Email -planer i kontoen din, kan du flytte en e -postadresse fra ett abonnement til et annet. For eksempel vil du kanskje flytte en e -postadresse til et abonnement med mer tilgjengelig lagringsplass.

1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Velg avmerkingsboksen ved siden av e -postadressen du vil flytte, og velg Bytt plan .
    Merk av i boksen ved siden av valgt e -post og bytt plan -knapp
  3. I Bytt plan velger du en ny plan for e -postadressen.

Merk: Hvis du velger et abonnement i en annen region, må alle Workspace Email -adressene for domenet ditt flytte til den regionen.

Hvis du prøver å flytte flere e -postadresser enn det planen har plass til, ser du tilgjengelige abonnementer for de gjenværende adressene.

4. Velg OK .