Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

MS SQL Server påloggingsinformasjon for administratorverktøy for Windows Hosting

Windows Hosting -kontoene våre har et administrasjonsverktøy innebygd for å hjelpe deg med å administrere MS SQL -databaser.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhosting , ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. Klikk Plesk Admin .
  4. Klikk på Databaser .
  5. Klikk på Webadmin ved siden av databasen du vil bruke.
Advarsel: For å bruke Plesks Webadmin, må du opprette følgende A -post i domenenavnets DNS -sonefil:
OppføringstypeVertPeker til
A (vert)mssqlIP -adressen til hostingkontoen din