MX -oppføringsinnstillingsassistent

Bruk MX -oppføringsinnstillingsassistent til å korrigere MX -oppføringsinnstillingene dine når du ser en MX -oppføringsfeil i Arbeidsområde -kontoen.

1. I Kontovarsel -kolonnen, ved siden av e -postadressen med feilen, klikker du Lær mer .
  2. I Hva vil du gjøre? delen, velger du ett av følgende:
    AlternativForklaring
    La e -postinnstillingene mine være som de er, og slett arbeids -e -posten minDette vil slette e -postadressen fra Workspace, og etterlate MX -postinnstillingene dine som de er. Velg dette hvis du bruker en tredjeparts e-postleverandør.
    Konfigurer MX -oppføringene mine på nytt for å bruke Workspace -e -postDette alternativet vil automatisk oppdatere MX -oppføringene for denne e -postadressen slik at de fungerer med Workspace -e -post. Velg dette hvis du vil bruke Arbeidsområde som e -postleverandør. Hvis denne e -postadressen for øyeblikket er konfigurert til å fungere med en annen leverandør, og du velger dette alternativet, vil den ikke lenger fungere der.
    Få instruksjoner om konfigurering av MX -oppføringene mine for å bruke Workspace EmailDette vil vise instruksjoner for manuell oppdatering av MX -oppføringene dine .
  3. Klikk på Lagre.
  4. Når bekreftelsesmeldingen vises, klikker du på Fortsett .

Merk: Endringene kan ta opptil 48 timer.

Hvis du valgte å slette e -postadressen , vil e -postkontoen venter på å bli slettet i Kontovarsel -kolonnen. Når prosessen er ferdig, fjernes adressen fra kontoen din. Du kan fortsette å bruke din nåværende tredjeparts-e-postkonto.

Hvis du valgte å rekonfigurere MX -postene dine , oppdaterer vi automatisk MX -postinnstillingene for deg. Når prosessen er ferdig, vil arbeids -e -posten din begynne å fungere.