VPS og Dedikerte servere (Mine servere) Hjelp

Når oppretter Sikkerhetskopiering av nettsted sikkerhetskopier av nettstedet mitt?

Nettstedet ditt bli automatisk sikkerhetskopiert hver dag med Sikkerhetskopiering av nettsted. Du kan se klokkeslettet når dette skal skje i instrumentbordet for Sikkerhetskopiering av nettsted.

• Klikk på fanen Sikkerhetskopier i kontrollpanelet for Min server.
  • Klikk på Administrer i området Sikkerhetskopiering av nettsted.
  • Klikk på Administrer på nytt hvis en annen melding blir vist.

Du kan se klokkeslettet før sikkerhetskopieringen starter i kolonnen Neste sikkerhetskopiering. Nettstedet ditt blir sikkerhetskopiert til samme tid hver dag.

Den neste oppsatte sikkerhetskopieringen blir ikke berørt når du utfører en manuell sikkerhetskopiering.