Kom i gang med WordPress i Linux -hosting

Etter at du har installert WordPress i Linux Hosting, kan du begynne å bygge nettstedet ditt. Nedenfor er de vanligste oppgavene du bør fullføre, med koblinger til artikler og videoer som tar deg gjennom disse oppgavene trinn for trinn.

Velg malen

WordPress bruker temaer for å definere utseendet og følelsen til nettstedet ditt. Go -temaet vårt er installert og aktivt som standard, men du kan endre det til et annet tema som passer bedre for nettstedet ditt.

Go-temaet har flere forhåndsbygde maler å velge mellom når du logger deg på nettstedet ditt for første gang. Du kan velge et oppsett med eller uten en nettbutikk og en kategori basert på virksomheten din. For et advokatfirma eller et bokføringsbyrå, gå for eksempel til en formell mal med marineblå eller mørkegrå aksenter. På den annen side velger du lyse farger for en reiseblogg eller en klesbutikk for barn. Blått og grønt er gode alternativer for helserelaterte yrker.

Installer plugin -moduler

Mens et tema påvirker utseendet til nettstedet ditt, legger en plugin -modul til nye funksjoner til WordPress. For eksempel, hvis du trenger et kontaktskjema, ytterligere beskyttelse eller en måte å lage sikkerhetskopier på , kan du oppnå dette ved å installere og aktivere en plugin -modul.

Last opp bilder og andre medier

Bilder kan få nettstedet til å skille seg ut og bli mer visuelt tiltalende. Slik legger du til bilder og andre medier til WordPress -biblioteket ditt.

Legg til sider

WordPress har to forskjellige innholdstyper - innlegg og sider. Legg til sider for å vise statisk innhold. Du kan for eksempel legge til Om oss, Kontakt- eller Tjenester -siden.

Design sidene dine

Etter at du har lagt til en side, kan du designe den ved å sette inn og redigere forskjellige forhåndsbygde blokker. Slik oppretter du sidene dine i WordPress -redigeringsprogrammet ved hjelp av blokker.

Legg til innlegg

Hvis du vil ha en blogg på nettstedet ditt, kan du legge til innlegg for å vise innhold dynamisk. Bloggsiden din viser alle innleggene dine oppført i omvendt kronologisk rekkefølge.

Konfigurer hjemmesiden og bloggsiden

Som standard viser WordPress de siste innleggene på hjemmesiden din. Hvis du ikke vil ha en blogg på hjemmesiden din, kan du erstatte den med en statisk side og velge en egendefinert side for bloggen din .

Opprett en navigasjonsmeny

En navigasjonsmeny hjelper leserne med å oppdage viktige sider på nettstedet ditt. Slik oppretter du en navigeringsmeny i WordPress.