GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Navn og tittel på registreringsskjemaet

Du kan holde skjemaene dine organisert med forskjellige interne navn, som bare du kan se. Du kan også tilordne en tittel til skjemaet ditt, som vil vises i overskriften til skjemaet når det er publisert.

Skjemaets navn

Skriv inn skjemaets navn øverst i høyre sidestolpe. Dette vil standard være Registreringsskjema . Dette navnet er kun til referanse. Det vises ikke på det faktiske skjemaet som abonnentene dine ser. Vanligvis fungerer et navn som bloggabonnenter , Facebook -skjema eller noe som hjelper deg å huske detaljene i skjemaet best.

Skjemaets tittel

Skjemaet Tittel vises øverst i skjemaet, i overskriften. Dette vil som standard være firmanavnet ditt fra Innstillinger -området. Du kan redigere skjemaets tittel: