Navneserverregler for .br-domener

Alle .br-domenenavn må ha to til seks autoritative navneservere. Før du registrerer eller endrer domenenavnet, må du føre opp kun disse navneserverne i domenets sonefil.

Hvis du vil registrere et .br-domenenavn hos oss og bruke våre navneservere, vil vi håndtere denne prosessen for deg.

Hvis du vil bruke dine egne navneservere, må du konfigurere dem før du registrerer eller oppdaterer domenenavnet. Du må også forsikre deg om at de løser navneoppslag, før du tilordner dem til domenenavnet i systemet vårt.

Merk: Du kan bruke et DNS-valideringsverktøy på Registro.br-nettstedet for å være sikker på at navneserverne dine løser navneoppslag på riktig måte.

Hvis du for eksempel ønsker å registrere coolexample.br og bruke navneserverne ns1.coolexample.br og ns2.coolexample.br, må du føre opp de navneserverne i domenenavnets sonefil.

Etter at du konfigurerer navneserverne dine og registrerer domenenavnet ditt, bruker du instruksjonene i Endre navneserver for domenene mine til å konfigurere navneserverne i systemet vårt.

Se Om .br-domener for mer detaljert informasjon om .at-domener.