Navneserverregler for .fr -domener

Hvert .fr -domenenavn må ha to autoritative navneservere. Før du registrerer eller endrer domenenavnet, må du bare føre opp de navneserverne i domenefilen.

Hvis du ønsker å registrere et .fr -domenenavn hos oss og bruke navneserverne våre, håndterer vi denne prosessen for deg.

Hvis du vil bruke dine egne navneservere, må du konfigurere dem før du registrerer eller oppdaterer domenenavnet. Du må også forsikre deg om at de løser navneoppslag, før du tilordner dem til domenenavnet i systemet vårt.

Merk: Du kan bruke DNS -valideringsverktøyet på AFNICs nettsted for å sikre at navneserverne dine løser riktig.

Hvis du for eksempel vil registrere coolexample.com.fr og bruke navneserverne ns1.coolexample.fr og ns2.coolexample.fr, må du føre opp de navneserverne i domenenavnets sonefil.

Etter at du konfigurerer navneserverne dine og registrerer domenenavnet ditt, bruker du instruksjonene i Endre navneserver for domenene mine til å konfigurere navneserverne i systemet vårt.

For mer detaljert informasjon om .fr -domener, seOm .fr -domener .