Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Nedgrader domenebeskyttelsen min

Nedgrader domenebeskyttelsen din for å fjerne den ekstra sikkerheten på domenet ditt. Å nedgradere domenebeskyttelsen din vil fjerne den ekstra sikkerheten mot kaprere og mislykkede fornyelser. Kontaktopplysningene dine vil fremdeles bli byttet ut med proxyopplysninger fra personvernleverandøren vår, Domains By Proxy i registeret og i GoDaddys WHOIS-katalog.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du kommer til å nedgradere. Eller velg hakeikonet og Velg alle.
  3. Velg Eierskap > Nedgrader domenebeskyttelse.
    nedgrader domenebeskyttelse
  4. Gjennomgå nedgraderingsalternativene som er tilgjengelige og velg planen du foretrekker.
  5. Velg Bekreft.
  6. Merk av boksen ved siden av Ja, jeg samtykker i å fjerne Domenenebeskyttelse for de valgte domenene, og velg deretter Fortsett.
  7. Bekreft identiteten din. Vi sender bekreftelseskoden via SMS eller en autentiseringsapp hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert i minst 72 timer. Ellers velger du Send passord , så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.
  8. Angi verifiseringskoden din og velg Verifiser.

Du vil se en Vellykket-bekreftelse når endringene dine er blitt godtatt. Det kan ta opptil 90 minutter før disse endringene trer i kraft.