Nedgrader min domenebeskyttelsesplan

Du kan når som helst nedgradere din domenebeskyttelsesplan. Å nedgradere til Basic personvernbeskyttelse vil fjerne ekstrafunksjonene i Komplett beskyttelse, inkludert den private e-postadressen din, og kontaktinformasjonen din i GoDaddys WHOIS-katalog vil ikke lenger bli erstattet med proxy-informasjon. En nedgradering vil også fjerne beskyttelse mot ondsinnede forsøk på overtakelse og mislykkede fornyelser. Når du nedgraderer fra Ultimat beskyttelse-planen, vil Basic nettstedssikkerhet-tjenesten som er knyttet til det domenet også bli fjernet.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du kommer til å nedgradere. Eller velg hakeikonet og Velg alle.
  3. Velg Eierskap, og deretter Nedgrader personvernbeskyttelse.
    nedgrader domenebeskyttelse
  4. Gjennomgå nedgraderingsalternativene som er tilgjengelige og velg planen du foretrekker.
  5. Velg Bekreft.
  6. Verifiser identiteten din. Hvis du har totrinnsverifisering (2SV) aktivert, sender vi verifiseringskoden via SMS eller en godkjenningsapp. Eller du kan bruke engangspassord-alternativet hvis du ikke har 2SV aktivert.
  7. Angi verifiseringskoden din og velg Verifiser.

Du vil se en Vellykket-bekreftelse når endringene dine er blitt godtatt. Det kan ta opptil 90 minutter før disse endringene trer i kraft.