Nedgrader min domenebeskyttelsesplan

Du kan når som helst nedgradere din domenebeskyttelsesplan. Å nedgradere til Basic personvernbeskyttelse vil fjerne ekstrafunksjonene i Komplett beskyttelse, inkludert den private e-postadressen din, og kontaktinformasjonen din i GoDaddys WHOIS-katalog vil ikke lenger bli erstattet med proxy-informasjon. En nedgradering vil også fjerne beskyttelse mot ondsinnede forsøk på overtakelse og mislykkede fornyelser. Når du nedgraderer fra Ultimat beskyttelse-planen, vil Basic nettstedssikkerhet-tjenesten som er knyttet til det domenet også bli fjernet.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du kommer til å nedgradere. Eller velg hakeikonet og Velg alle.
  3. Velg Eierskap, og deretter Nedgrader personvernbeskyttelse.
    nedgrader domenebeskyttelse
  4. Gjennomgå nedgraderingsalternativene som er tilgjengelige og velg planen du foretrekker.
  5. Velg Bekreft.
  6. Merk av boksen ved siden av Ja, jeg samtykker i å fjerne Beskyttelse for de valgte domenene, og velg deretter Fortsett.
  7. Verifiser identiteten din. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert i minst 72 timer, sender vi verifiseringskoden via SMS eller en godkjenningsapp. Ellers velger du Send passord, så sender vi et engangspassord til registratorens e-postadresse.
  8. Angi verifiseringskoden din og velg Verifiser.

Du vil se en Vellykket-bekreftelse når endringene dine er blitt godtatt. Det kan ta opptil 90 minutter før disse endringene trer i kraft.