Nettstedet ditt flytter! Hva nå?

Nettstedet ditt blir flyttet! Hva nå?

GoDaddy jobber kontinuerlig med å gi kundene våre den beste hostingopplevelsen på markedet. Som en del av dette arbeidet oppgraderer vi våre Windows 4G -hostingkunder til Plesk -hosting og våre Linux 4G -hostingkunder til Linux Hosting med cPanel. Vi vet at det å flytte kan være vanskelig, men vi tar oss av løftene for deg. Alt nettstedsinnholdet, databasene og filene dine vil automatisk bli flyttet til den nye hostingplattformen. Før vi flytter innholdet til deg, er det noen få enkle grep du kan ta for å gjøre overføringen mykere.

Før du begynner å rydde, bør du ta en sikkerhetskopi av filene og databasene dine, og lagre dem lokalt på datamaskinen din.

1. Fjern domenenavn og underdomener som ikke er i bruk lenger, fra hosting-kontoen din.
  2. Rydd i filene dine. Bli kvitt mapper og filer som tilhører deaktiverte nettsteder, eller som du ikke har noe behov for. Du kan gjøre dette med FTP, og lage en sikkerhetskopi av ditt nåværende nettsted på samme tid!
  3. Bli kvitt ubrukte databaser.

Det var det hele! Nå som hosting-kontoen din er ryddet, er det klart for overføringsdagen!