Flytt nettstedet til GoDaddy

Etter at du har kjøpt og konfigurert hostingtjenesten, må du flytte nettstedet over til oss. Velg ett av alternativene under, avhengig av hosting-plattformen din, for å starte å flytte nettstedet til GoDaddy.

Relaterte trinn

• Når du bruker FTP for å flytte et nettsted, må du eksportere databasen din fra den gamle verten og importere den til GoDaddy.

Mer informasjon

• Når du er klar for å gjøre nettstedet aktivt hos oss, må du kanskje omdirigere DNS-en din til GoDaddy.