Nettstedet ditt flytter! Hva nå?

Nettstedet ditt blir flyttet! Hva nå?

GoDaddy arbeider kontinuerlig for å gi kundene våre den beste hosting-opplevelsen på markedet. Som en del av disse tiltakene, har vi oppgradert våre Windows 4G-hostingkunder til Plesk-hosting og våre Linux 4G-hostingkunder to Linux-hosting med cPanel. Vi vet at flytting kan være vanskelig, men vi tar oss av de tunge løftene for deg. Alt av innhold på nettstedet ditt, databaser og filer vil bli flyttet til din nye hosting-plattform automatisk. Før vi flytter innholdet for deg, er det et par enkle skritt du kan ta for at overføringen skal gå så greit som mulig.

Før du begynner å rydde, bør du ta en sikkerhetskopi av filene og databasene dine, og lagre dem lokalt på datamaskinen din.

1. Fjern domenenavn og underdomener som ikke er i bruk lenger, fra hosting-kontoen din.
  2. Rydd i filene dine. Bli kvitt mapper og filer som tilhører deaktiverte nettsteder, eller som du ikke har noe behov for. Du kan gjøre dette med FTP, og lage en sikkerhetskopi av ditt nåværende nettsted på samme tid!
  3. Bli kvitt ubrukte databaser.

Det var det hele! Nå som hosting-kontoen din er ryddet, er det klart for overføringsdagen!