Nettstedet ditt har blitt overført! Velkommen til cPanel -hosting

GoDaddy jobber kontinuerlig med å gi kundene våre den beste hostingopplevelsen på markedet. Som en del av dette arbeidet har vi oppgradert våre Linux 4G -hostingkunder til cPanel -hosting. Kontrollpanelet er annerledes, men nå har du tilgangsfunksjoner du likte tidligere, sammen med nye.

Hva er nytt?

• Legg til et domene umiddelbart : Du kan legge til domener umiddelbart i cPanel. Ikke lenger å vente på å begynne å jobbe med det nye nettstedet ditt!
  • Ny programvareversjon : Hold deg oppdatert med bransjestandarder-cPanel kjører de nyeste versjonene av PHP, Ruby, Python, Apache og Perl.
  • Domenespesifikke SSL -er - cPanel lar deg installere SSL -sertifikater på tilleggsdomener, i stedet for å kreve et UCC -sertifikat for sekundære domener.
  • Oppgraderbare ressurser - Trenger du mer minne eller prosessorkraft? Oppgrader kontoen din og få raskt tilgang til de utvidede ressursene dine