Veiledet Linux-hosting

Velkommen til Linux-hosting! Nå som kontoen din er konfigurert, skal vi se på noen av stedene du bør bli kjent med. Etter det kan du bygge nettstedet på null komma niks.

Merk: Har du ikke konfigurert kontoen din ennå? Ikke noe problem. Følg trinnene i denne hjelp-artikkelen, og kom tilbake for veiledningen.

• Først skal vi se på instrumentbordet for kontoen for Linux-hosting. Det er startpunktet ditt for å eie en konto, og du har tilgang til alt du trenger der.
  • Så ser vi på WordPress, planetens mest populære app for å bygge nettsteder.
  • Deretter ser vi på cPanel. cPanel er en kraftig app som kjører i bakgrunnen og som du kan bruke til å administrere mange av de tekniske aspektene til støtten av nettstedet ditt.
  • Til slutt gir vi deg en liste av de viktigste tingene du må gjøre først, som å konfigurere sikkerheten og ta sikkerhetskopieringer av nettstedet. Da vil du være klar til å bygge nettstedet ditt.

Start veiledningen!

Er du klar? La oss gå til instrumentbordet for kontoen din.