Gå direkte til hovedinnholdet

Arbeids-e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Nettverksløsninger: Endre MX -oppføringene dine

Hvis domenet ditt er registrert hos Network Solutions, må du oppdatere MX -postene dine der.

  1. Logg på Network Solutions -kontoen din .
  2. Klikk på Administrer konto .
  3. Klikk på Mine domenenavn .
  4. Klikk på Rediger avanserte DNS -oppføringer .
  5. Bla til Mail Server (MX -oppføring) .
  6. Klikk på Rediger MX -oppføringer .
  7. Skriv inn informasjon fra Arbeidsområde -kontoen din.
  8. Klikk på Fortsett

    Du kan kontakte Network Solutions kundestøtte på 1 (888) 642-0209 hvis du trenger ytterligere hjelp.

    Neste trinn

    • Endringer i MX -poster kan ta opptil 48 timer før de trer i kraft. Gi det tid, og prøv å sende deg selv en e -post for å sjekke at løsningen fungerer.

    Mer informasjon