|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Nettverksløsninger: Endre MX -oppføringene dine

Hvis domenet ditt er registrert hos Network Solutions, må du oppdatere MX -postene dine der.

  1. Logg på Network Solutions -kontoen din .
  2. Klikk på Administrer konto .
  3. Klikk på Mine domenenavn .
  4. Klikk på Rediger avanserte DNS -oppføringer .
  5. Bla til Mail Server (MX -oppføring) .
  6. Klikk på Rediger MX -oppføringer .
  7. Skriv inn informasjon fra Arbeidsområde -kontoen din.
  8. Klikk på Fortsett

    Du kan kontakte Network Solutions kundestøtte på 1 (888) 642-0209 hvis du trenger ytterligere hjelp.

    Neste trinn

    • Endringer i MX -poster kan ta opptil 48 timer før de trer i kraft. Gi det tid, og prøv å sende deg selv en e -post for å sjekke at løsningen fungerer.

    Mer informasjon


    Var denne artikkelen nyttig?
    Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
    Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
    Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.