Nyttige artikler om WordPress

Det er enkelt og spennende å være vert for et WordPress®-nettsted. Følgende artikler gir komplett oversikt over administrering av bloggen.

Komme i gang

Følgende artikler forklarer hva WordPress er, og hvordan det kan installeres på en delt hostingkonto.

Hvordan flytte WordPress-bloggen

WordPress-databaser

Følgende artikler forklarer hvordan du sikkerhetskopierer WordPress-databaser og oppdaterer tilkoblingsstrenger.

Ofte stilte spørsmål om WordPress

Følgende artikler er ofte stilte spørsmål om WordPress.