Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Objektbufring på Managed WordPress

Objektbufring er en form for hurtigbufring på serversiden som lagrer databasespørringer for å redusere tiden det tar å levere data til et nettsted. Med objektbufring blir dataene hentet fra hurtigbufferen uten å måtte spørre direkte til databasen. Objektbufring kan også bidra til å redusere sannsynligheten for at nettstedet ditt overskrider serverbegrensningene for PHP -kjøringstid.

Hvis du opplever merkelig oppførsel på nettstedet ditt mellom sideinnlasting, kan objektbufring påvirke hvordan sidene blir generert. I dette tilfellet kan du prøve å tømme hurtigbufferen og teste nettstedet ditt på nytt.

Hvordan tømmer jeg objektbuffer?

Managed WordPress -planen din kontrollerer automatisk maksimal levetid (MaxTTL) for objektbufring, men det er tider når du må tømme den manuelt. Når du har tømt objektbufferen, tester du nettstedet ditt på nytt.

1. Logg på WordPress.
  2. Øverst på WordPress -instrumentbordet velger du Administrert WordPress og deretter Tøm hurtigbuffer .
    velg administrert wordpress og tøm deretter hurtigbufferen

Du bør teste nettstedet ditt for å bekrefte at problemet var løst.

Hvordan kan jeg se hva som blir hurtigbufret?

Hvis du feilsøker problemer på WordPress -nettstedet ditt, kan du generere en liste over spørringer, i grupper, som blir hurtigbufret.

1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre, under Innstillinger , velger du Objektbuffer .
  3. Fra Verktøy øverst velger du Verktøy .
  4. Under Grupper velger du Skann grupper .

Hva om jeg trenger mer informasjon for feilsøking?

For å se mer detaljerte detaljer for objektbufring, trenger du en plugin -modul som gir deg muligheten til å se hvordan databasespørsmål påvirker nettstedets sidelaster. Det er mange tredjeparts plugin-moduler tilgjengelig som kan få denne informasjonen. Vi anbefaler Query Monitor -plugin-modulen eller en med tilsvarende funksjoner.

Hvordan deaktiverer jeg objektbuffer?

Du kan deaktivere objektbufring for WordPress-nettstedet ved å legge til en kodelinje i wp-config.php-filen.

Merk: Disse trinnene beskriver hvordan du gjør denne oppgaven gjennom Filbehandling i Managed WordPress -planen din. Hvis du foretrekker å få tilgang til wp-config.php-filen med en FTP-klient , må du huske å laste opp filen på nytt etter at du har gjort endringene.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Mine produkter-siden, ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle.
  3. For nettstedet du vil ha tilgang til filer for, velger du Verktøy framenyikonet menyen.
  4. På høyre side, ved siden av Filleser, velger du Åpne.
  5. Finnwp-config.php filen og velg den.
  6. Velg Vis på den øverste menyen, og velg Rediger for å åpne redigeringsprogrammet.
  7. Sett inn følgende kodelinje for å deaktivere objektbufferen:
    define ('MWP_OBJECT_CACHE_DISABLED', true);
    Advarsel: Denne kodelinjen settes inn over linjen:
    /* Det er alt, stopp redigeringen! Glad forlagsvirksomhet. */
    Eksempel:
    definere objektbuffer i wp-config.php
  8. Velg Lagre.

Du kan aktivere objektbufring på nytt ved å fjerne linjen som ble lagt til i trinnene ovenfor og lagre endringene.