Angi e -postmål for HostGator -domenet mitt

For å fullføre konfigureringen av Microsoft 365 fra GoDaddy på et domene hos HostGator, må du legge til og endre DNS -oppføringer for å peke domenenavnets e -post til Microsoft 365.

Verdiene du trenger for hver nye oppføring finnes på Microsoft 365 Angi e -postmål -siden etter at du har bekreftet domeneeierskapet ditt .

1. Logg på HostGator cPanel .
  2. Bla til Domener -delen.
  3. Velg Advanced DNS Zone Editor .
    • TXT -oppføring: Velg TXT fra menyen og skriv inn informasjonen vi viste i Microsoft 365 -kontoen din. Velg Legg til oppføring .
    • CNAME -poster : Velg CNAME fra menyen og skriv inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din. Velg Legg til oppføring .
  4. Gå tilbake til cPanel.
  5. Bla til Mail -delen.
  6. Velg MX -oppføring .
    • MX -post : I Endre MX -oppføring -delen velger du domenet ditt og skriver inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din. Velg Endre .

Kontakt HostGator kundestøtte på 1 (866) 964-2867 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Merk: Du kan ikke skrive inn SRV -oppføringene dine på HostGator, noe som betyr at du ikke får tilgang til Teams på enheten din. Du kan imidlertid fremdeles få tilgang til Teams med Outlook på nett.

Relaterte trinn

• La GoDaddy sjekke de nye DNS -innstillingene dine ved å logge på kontoen din og velge Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill! Du vil motta en e -post når Microsoft 365 -adressen din er klar.
  • Deretter konfigurerer du e -posten din på enhetene dine .