Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Office 365: Hvordan opprette DNS-oppføringer med et domene hos HostGator

Gratulerer med ditt nylige kjøp av det beste produktivitetsverktøyet du kan få tak i — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Siden du hoster domenenavnet ditt hos HostGator™, har vi laget en enkel trinn-for-trinn-prosess som du kan følge for å komme igang med å bruke e-posten.

Men la oss først få satt opp ditt domenes DNS, så du kan oppdatere DNS-oppføringene.

Det kan innledningsvis ta 24-36 timer for din DNS til å oppdatere seg.

For å angi dine DNS-innstillinger

1. Logg inn på din HostGator-konto.
  2. For å opprette TXT-oppføring:
    • Klikk Advance DNS Zone Editor i Domene-seksjonen.
    • I Legg til A-post-seksjonen skriver du inn informasjonen vi sendte deg på e-post.
    • Klikk Legg til oppføring.
  3. For å opprette CNAME-oppføring:
    • Klikk Advance DNS Zone Editor i Domene-seksjonen.
    • I Legg til A-post-seksjonen skriver du inn informasjonen vi sendte deg på e-post.
    • Klikk Legg til oppføring.
  4. For å opprette MX-oppføring:
    • Klikk MX-oppføring i E-post-seksjonen.
    • I Legg til A-post-seksjonen skriver du inn informasjonen vi sendte deg på e-post.
    • Klikk Legg til A-post.

Du kan ikke skrive inn dine SRV-oppføringer hos HostGator, noe som betyr at du ikke får tilgang til Skype for Business på enheten din. Du kan imidlertid fortsatt få tilgang til Skype for Business med OWA.

For å få GoDaddy til å sjekke dine DNS-innstillinger

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Klikk Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill!