Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Office 365: Hvordan opprette DNS-oppføringer med et domenenavn på en annen GoDaddy-konto

Gratulerer med ditt nylige kjøp av det beste produktivitetsverktøyet du kan få tak i — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Siden du hoster domenenavnet ditt på en annen konto hos GoDaddy, har vi laget en enkel trinnvis prosess som du kan følge for å komme i gang med å bruke e-posten.

Men la oss først få satt opp ditt domenes DNS, så du kan oppdatere DNS-oppføringene.

Hvis du administrerer ditt DNS hos en tredjeparts tilbyder, må du administrere oppdateringene dine der. Det kan ta 24-36 timer for din DNS til å oppdatere seg.

For å angi dine DNS-innstillinger

1. Logg deg på domenets Kontoadministrator.
  2. Klikk Domener.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Velg kategorien DNS-sonefil, klikk Legg til oppføring, og skriv deretter inn følgende oppføringer:
    • TXT-oppføring — velg TXT (tekst), angi informasjonen vi sendte deg på e-post, klikk på Lagre, og deretter Lagre endringer.
    • CNAME — velg CNAME (alias), skriv inn informasjonen vi sendte deg på e-post, klikk Lagre, og deretter Lagre endringer.
    • MX-oppføring — velg MX (Mail Exchanger), skriv inn informasjonen vi sendte deg på e-post, klikk Lagre, og deretter Lagre endringer.
    • SRV-oppføring — velg SRV (service), skriv inn informasjonen vi sendte deg på e-post, klikk Lagre, og deretter Lagre endringer.

For å få GoDaddy til å sjekke dine DNS-innstillinger

1. Logg deg på Office 365 fra GoDaddys Kontoadministrator.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Klikk Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill!

Da er alt klart! Nå trenger du bare klikke på Sjekk e-post nå for å starte med å bruke din nye bestevenn når det kommer til produktivitet.