Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Office 365: Hvordan opprette TXT-oppføringer med et domenenavn på en annen GoDaddy-konto

Gratulerer med ditt nylige kjøp av det beste produktivitetsverktøyet du kan få tak i — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Siden du hoster domenenavnet ditt på en annen konto hos GoDaddy, har vi laget en enkel trinnvis prosess som du kan følge for å komme i gang med å bruke e-posten.

Men la oss først få satt opp ditt domenes DNS, så du kan oppdatere innstillingene for TXT-oppføringene.

Hvis du administrerer ditt DNS hos en tredjeparts tilbyder, må du administrere oppdateringene dine der. Det kan ta 24-36 timer for din DNS til å oppdatere seg.

Slik angir du en TXT-oppføring

1. Logg deg på domenets Kontoadministrator.
  2. Klikk Domener.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Velg fanen DNS-sonefil og klikk på Legg til oppføring.
  5. Velg TXT (tekst) på listen Liste over oppføringstype. Skriv inn følgende innstillinger:
    • Host@
    • TXT-verdiAngi TXT-verdien vi sendte til deg på e-post.
    • TTL1 time
  6. Klikk Lagre og deretter Lagre endringer.

Slik får du GoDaddy til å sjekke dine TXT-oppføringer

1. Logg deg på Office 365 fra GoDaddys Kontoadministrator.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Hvis mulig, velger du GoDaddy som din tilbyder av navneserver, og klikk deretter på Jeg angav mine TXT-oppføringer. Sjekk, er du snill!

Nå som vi har verifisert domenenavnet ditt, må du sette opp noen DNS-oppføringer så e-posten sendes til riktig sted.

For mer informasjon om hvordan du oppretter disse postene og oppføringene, se Office 365: Hvordan opprette DNS-oppføringer med et domenenavn på en annen GoDaddy-konto.