Hva er instrumentbordet for e -post og Office?

E & Med Office -instrumentbordet kan GoDaddy -kontoinnehavere administrere sine Microsoft 365 -organisasjoner. Når du er i e & Office -instrumentbordet, kan du:

Legg til eller slett brukere

Rediger informasjon om brukerkontoen

Legg til, endre eller slett aliaser

Legg til, endre eller slett distribusjonsgrupper

Legg til, endre eller slett videresending av e -post

Hold e -posten din sikker

Tilpass organisasjonens innstillinger

Administrer tillegg

Få verktøy for å gjøre mer

Hvis du har en Business Professional-, Premium Security- eller Business Enterprise -e -postplan, kan du laste ned og installere Office .

Hvis domenet ditt er registrert hos GoDaddy og bruker navneserverne våre, kan du opprette en påloggingsside for å se logoen og fargene når du logger på e-post.

Tilbake til toppen