Om .DEV -domener

Charleston Road Registry (d/b/a Google Registry) er sponsor og backend -leverandør for .DEV -utvidelsen.

SSL -krav

.DEV -utvidelsen er et sikkert navneområde, så du trenger HTTPS og et SSL -sertifikat for at nettstedet ditt skal lastes inn i de fleste nettlesere. På grunn av disse SSL -kravene støttes ikke domenevideresending av GoDaddy for .DEV -domener. For å videresende domenet ditt, må du peke domenet til en hosting- eller videresendingstjeneste som bruker et SSL -sertifikat. For å gjøre dette enklere inkluderer .DEV -registreringen et gratis Standard SSL -sertifikat som er gyldig i ett år. Du kan finne ut mer om hvordan du aktiverer SSL -sertifikatet her

Hvem kan registrere .DEV -domener?

Alle kan registrere .DEV-domener på førstemann-til-mølla-basis.

Registreringsbegrensninger

Når du registrerer et .DEV -domene, må du følge spesifikke krav.

• Må bruke : 2–63 tegn
  • Kan bruke : Bokstaver (az-tegn), tall (0-9) og bindestreker (unntatt i de tredje eller fjerde tegnene i domenenavnet)
  • Kan ikke bruke : Spesialtegn (f.eks. & Og #)
  • IDN -er : Støttet

Funksjoner

Tilbakebetalinger

For detaljer om refusjon, se vår refusjon De fleste domener vil følge de standard vilkårene for refusjon , men visse domener kan ha unntak eller er ikke refunderbare i det hele tatt. Gjennomgå informasjonen under Produkter med spesielle refusjonsvilkår > Registrering av domenenavn/fornyelser og produkter som ikke er kvalifisert for refusjon .

Navneserverkrav

• Må bruke : 1-13 navneservere
  • Kan bruke : DNSSEC , IPv4, IPV6

Mer informasjon

• Vil du registrere et .DEV -domene? Søk etter domenet ditt i dag.
  • Ta en titt på de vanligste domeneartiklene våre for å komme i gang med .DEV -domenet ditt.