Omdiriger cPanel-nettstedet mitt til HTTPS

Når SSL-sertifikatet ditt er installert på hostingkontoen din, må du utføre noen endringer på .htaccess-filen din. Hvis du legger et par linjer til .htaccess-filen, blir dine besøkende automatisk omdirigert til HTTPS-versjonen av nettstedet ditt.

Merk: Disse instruksjonene gjelder ikke for WordPress installert på cPanel. For mer informasjon, se

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp til å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på ‌‌Filbehandler.‌‌ Når filbehandleren blir lastet inn, klikk på Innstillinger.
  3. Sørg for at Vis skjulte filer (dotfiler) er avmerket, og klikk på Lagre.
  4. Klikk på public_html, og åpne din .htaccess hvis du allerede har en. Hvis ikke, klikk på File+ (Legg til fil), navngi filen -htaccess og klikk på Opprett ny fil.
  5. Velg .htaccess-filen og klikk på Rediger.
    • Hvis du nettopp har opprettet .htaccess-filen din, bruk følgende kode for å konfigurere URL-omdirigeringen til HTTPS-versjonen av nettstedet ditt:
      RewriteEngine On
      RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
      RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?coolexample\.com
      RewriteRule ^(.*)$ https://www.coolexample.com/$1 [R,L]

• Hvis .htaccess-filen din allerede finnes på hostingkontoen din, ikke dupliser ReWriteEngine On. Sett inn linjene som begynner med ReWriteCond og RewriteRule rett etter den allerede eksisterende ReWriteEngine On.
    • Påkrevd: Du må erstatte coolexample.com med domenenavnet for at prøvekoden skal fungere.
  6. Klikk på Lagre endringer og Lukk. Det var det hele!

GÅ til nettstedet ditt, så blir du automatisk omdirigert til HTTPS-versjonen.

Vi deler disse instruksjonene for å hjelpe deg, men du må kanskje utføre andre endringer for å få omdirigeringen til å fungere hvis du allerede har en .htaccess-fil.