Omdiriger HTTP til HTTPS for WordPress på Linux

For å omdirigere WordPress-nettstedet ditt til den sikre HTTPS-protokollen på Linux, er det flere trinn som må tas før omdirigering vil fungere skikkelig.

Merk: Hvis nettstedet ditt er vert på vår Administrert WordPress-vertsplattform Hvis du ikke trenger å endre disse innstillingene manuelt, konfigureres HTTPS-protokollen automatisk.

Trinn for forberedelse av WordPress

Disse trinnene bør tas før du endrer en kode.

1. Logg på WordPress
  2. Plukke ut Innstillinger fra menyen og klikk på Generell .
  3. Finn følgende oppføringer i Generelle innstillinger ::
    • WordPress-adresse (URL):
    • Nettadresse (URL):
  4. Oppdater begge URL-ene slik at de inkluderer https i stedet for http
  5. Lagre endringene

Fremgangsmåter for omdirigering av Linux

Hvis WordPress-nettstedet ditt er vert på Linux, vil det bruke et .htaccess-konfigurasjonsfil . Plassere .htaccess i rotmappen for nettstedet ditt vil endre oppførselen til nettstedet ditt.

1. Last ned en kopi av din .htaccess fra hostingkontoen din.
  2. Åpne filen med din favoritt tekstredigerer

Merk: Forsikre deg om at du redigerer .htaccess-filen ved hjelp av et redigeringsprogram for ren tekst som ikke bruker ordbrytning. Noen redaktører (for eksempel MS Word eller Notisblokk med aktivert ordbryting) vil sette inn usynlige tegn for å betegne et linjeskift. .Htaccess-filen din vil ikke fungere hvis den har disse spesialtegnene.

3. Gjør de nødvendige endringene ved hjelp av eksemplene nedenfor.
  4. Lagre endringene.
  5. Last opp den modifiserte .htaccess til vertskontoen din.
  6. Test arbeidet ditt ved å navigere normalt til nettstedet, og det skal omdirigere til HTTPS automatisk.

Eksempel på WordPress .htaccess-innhold

WordPress-nettstedet ditt bør allerede ha en standardoppføring i .htaccess fil. det skal se ut som dette eksemplet:

IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / # BEGIN WordPress RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -f RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -d RewriteRule. /index.php [L] / IfModule>

For å sikre at vertskontoen din vil tvinge HTTPS-protokollen til all trafikk til nettstedet, må du legge til følgende i .htaccess-filen.

OmskrivCond % {HTTPS} ! = på RewriteRule ^ https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

Du må plassere kodebiten etter OmskrivBase / i .htaccess fil. Det skal se ut som følgende eksempel:

IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / OmskrivCond % {HTTPS} ! = på RewriteRule ^ https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301] # BEGIN WordPress RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -f RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -d RewriteRule. /index.php [L] / IfModule>