Omdiriger nettstedet mitt til HTTPS i Plesk/Windows

Hvis du har et sikkert sertifikat (SSL) på nettstedet ditt, kan du automatisk omdirigere besøkende til den sikrede (HTTPS) versjonen av nettstedet for å sikre at informasjonen deres beskyttes.

Hvordan du omdirigerer trafikken, avhenger av typen hosting du har.

Windows og Plesk

Windows-baserte kontoer bruker web.config- filer til å håndtere omdirigering.

Merk: Hvis du trenger å opprette en web.config -fil, kan du bruke kontrollpanelets filbehandling ( Web & Classic / Plesk ).

Ved å bruke følgende kode i web.config -filen din omdirigeres automatisk besøkende til HTTPS -versjonen av nettstedet ditt:

konfigurering > system.webServer > skriv om > regler > rule name = "HTTP to HTTPS redirect" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > forhold > legg til input = " {HTTPS} " mønster = "av" ignorCase = "true" / > /betingelser > action type = "Redirect" redirectType = "Permanent" url = " https://{HTTP_HOST}/{R:1} " / > /regel > /regler > /skriv om > /system.webServer > /konfigurering >

Hvis du har en eksisterende web.config -fil:

• Sørg for at du har seksjoner (dvs. åpnings- og lukkekoder) for:
    • system.webServer (som inneholder omskriving )
    • skriv om (som inneholder regler )
    • reglene (som inneholder ett eller flere regel seksjoner)
    Sett inn noen av de seksjonene som ikke eksisterer.
  • Sett inn hele regeldelen , inkludert samsvar , betingelser og handling , inn i regel -delen.

Merk: Du setter inn regelen ( uten en 's') i regler ( med en 's) -delen.