Omdiriger nettstedet mitt til HTTPS i Windows Hosting

Hvis du har et sikkert sertifikat (SSL) på nettstedet ditt, kan du automatisk omdirigere besøkende til den sikrede (HTTPS) versjonen av nettstedet ditt for å sørge for at informasjonen deres er beskyttet. Du må bruke Plesk File Manager for å legge til litt kode til web.config -filen i Windows Hosting -kontoen din.

Advarsel: Kodeeksemplene vi gir nedenfor, utgjør ikke en komplett web.config -fil. Ikke erstatt din eksisterende web.config -fil med koden vi oppgir. Før du endrer web.config -filen din, anbefaler vi at du oppretter en sikkerhetskopi.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator .
  4. Velg Filbehandling i Plesk Nettsteder og domener -siden for domenet du ønsker å bruke.

Merk: Hvis du ikke ser noen ikoner å velge, velger du Vis mer og deretter Filbehandler midt på siden.

5. Velg web.config i Filbehandling -listen. Web.config -filen åpnes i et kodeditor.
  6. Etter åpningensystem.webServer -taggen, og før avslutningensystem.webServer taggen, legger du til neste kodebit. Vær forsiktig så du ikke sletter noen av de eksisterende kodene.

skriv om > regler > rule name = "HTTP to HTTPS redirect" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > forhold > legg til input = "{HTTPS} "mønster =" av "ignorCase =" sant " / > /betingelser > action type = "Redirect" redirectType = "Permanent" url = "https://{HTTP_HOST}/{R:1} " / > /regel > /regler > /skriv om >
  7. Velg OK nederst i kodeditoren.