Åpne WebHost Manager (WHM) direkte

Du kan åpne WebHost Manager direkte fra en nettleser.

1. Angi en av følgende URL -er i nettleseren du foretrekker:

URLBeskrivelse
    https://[serverIP -adresse]: 2087Bruk serverens IP -adresse for å få tilgang til WHM over en kryptert tilkobling (for eksempelhttps://999.999.999.999:2087 ).
    https://[domainnavn]: 2087Bruk domenenavnet ditt for å få tilgang til WHM over en kryptert tilkobling (for eksempelhttps://coolexample.com:2087 ).
    http://[serverIP -adresse]: 2086Bruk serverens IP -adresse for å få tilgang til WHM over en ukryptert tilkobling (for eksempelhttp://999.999.999.999:2086 )
    http://[domainnavn]: 2086Bruk domenenavnet ditt for å få tilgang til WHM over en ukryptert tilkobling (for eksempelhttp://coolexample.com:2086 ).
  2. La brukernavnet være satt til "rot", angi passordet ditt , og velg deretter Logg på .