Legg til eller oppdater WooCommerce -betalingsmetoder

Fra WordPress -instrumentbordet kan du endre, deaktivere eller legge til betalingsmetoder for WooCommerce -butikken din ved å følge disse trinnene.

1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du WooCommerce og deretter Innstillinger .
  3. Fra toppmenyen velger du Betalinger -fanen.
  4. Fra denne siden kan du utføre følgende:
    • For å slå en betalingsmetode av eller på, slå veksleknappen i Aktivert -kolonnen.
    • For å installere en ny betalingsmetode, velger du Installer i kolonnen til høyre.
    • For å konfigurere en ny betalingsmetode, velger du Konfigurer i kolonnen til høyre.
    • For å oppdatere innstillingene for en av de nåværende betalingsmetodene dine, velger du Administrer i høyre kolonne.
  5. Nederst på siden velger du Lagre endringer etter at du har gjort endringene.