Oppdater betalingsmetoder for WooCommerce

Fra WordPress -instrumentbordet kan du endre, legge til eller deaktivere betalingsmetodene for WooCommerce -butikken din.

1. Logge på WordPress.
  2. I menyen til venstre klikker du på WooCommerce , som vil utvides og gi flere alternativer.
  3. Klikk på Innstillinger i den utvidede WooCommerce -menyen.
  4. Klikk på Betalinger -fanen nær toppen av siden.
  5. Rull ned til delen Betalingsmetoder .
  6. Fra denne siden kan du utføre følgende:
    • Slå en betalingsmåte av eller på ved å slå den i Aktivert -kolonnen.
    • Konfigurer en ny betalingsmetode ved hjelp av Konfigurer- knappen i kolonnen til høyre.
    • Oppdater innstillingene for en av de nåværende betalingsmetodene dine ved å klikke på Administrer- knappen i kolonnen til høyre.
  7. Klikk på den blå Lagre endringer -knappen nederst på siden etter at du har gjort noen endringer.