Oppdatere en plugin-modul i WordPress-instrumentbordet

Oppdater plugin-modulene dine til deres nyeste versjon for å sikre kompatibilitet med nye WordPress-utgivelser og for å gjøre nettstedet ditt sikrere.

Advarsel: Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du oppdaterer det.
  1. Logg på WordPress.
  2. I menyen til venstre, velger du Instrumentbord > Oppdateringer.
  3. Rull ned til Plugin-moduler-avsnittet.
  4. Velg avmerkingsboksen for plugin-modulene du ønsker å oppdatere, og velg deretter Oppdater plugin-moduler.

Merk: Hvis du har en premium- eller egendefinert plugin-modul som ikke kan oppdateres fra WordPress-instrumentbordet, prøver du å oppdatere plugin-modulen din med FTP.