Oppdater en WordPress -plugin -modul

Regelmessig oppdatering av WordPress -plugin -moduler er en viktig del av dette for å holde nettstedet ditt i gang, så vel som sikkert. Du har to alternativer når du oppdaterer plugin

• Ring vårt supportnummer, så kan en av ekspertene våre gjøre det for deg mot et gebyr.
  • Gjør det selv ved å følge instruksjonene i tabellene nedenfor.

Støtte for WordPress Premium

Våre støtteeksperter kan utføre følgende tjenester for deg mot et gebyr:

• Oppdater et hvilket som helst antall installerte plugin -moduler til den nyeste versjonen av plugin -modulene med WordPress -instrumentbordet.
    • Du må spesifisere hvilke plugin -moduler du vil oppdatere.
  • Oppdater én plugin -modul manuelt.
    • Eksempel: En ny versjon av en tilpasset plugin -modul, som du gir til oss.

Oppdater plugin -modul

For å gjøre det selv, se ett av disse trinnene Vanskelighet
Oppdater en plugin -modul i WordPress Basic
Oppdater en WordPress -plugin -modul med FTP Medium