Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Oppdater et tema i WordPress

Du kan oppdatere et tema til den nyeste versjonen fra WordPress. Regelmessig oppdatering av temaene bidrar også til å holde WordPress -nettstedet ditt skikkelig.

Merk: Før du oppdaterer temaet, må du opprette en sikkerhetskopi av nettstedet ditt .

  1. Logg på WordPress.
  2. Fra Instrumentbord -menyen klikker du på Oppdateringer .
  3. Velg avmerkingsboksen for hvilket tema du vil oppdatere.
  4. Klikk på Oppdater temaer .

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.