Oppdater et WordPress -tema med FTP

Du kan oppdatere et WordPress -tema til den nyeste versjonen via FTP. Dette er nødvendig for noen premium- og egendefinerte temaer som ikke kan oppdateres i WordPress. Du må laste ned filene for temaet ditt til den lokale datamaskinen før du starter denne prosessen.

1. Koble til hosting med FTP .
  2. Naviger til /wp-content /themes-mappen for WordPress-nettstedet ditt.
  3. Last opp temaet ditt til denne mappen.
  4. Hvis temaet ditt er glidelås, må du pakke det opp. ( Netthotell / cPanel / Plesk )

Merk: Hvis du ikke har en måte å pakke ut filen på hostingkontoen din på, må du pakke ut filen på din lokale datamaskin og deretter laste opp den pakkede mappen med filer.

5. Hvis temaet ditt har et tilpasset stilark, også kjent som et underordnet tema , gjentar du prosessen for dette også.