Oppdater formatinnstillinger for e -post i Outlook (Windows)

Oppdater standard e -postformatinnstillinger til HTML, slik at de utgående meldingene dine er kompatible med andre e -postklienter. Ukompatibel e -post kan ha et filvedlegg kalt winmail.dat lagt til utgående meldinger. De er ikke skadelige, men de kan forårsake forvirring da de ikke gjenkjennes av andre e -postklienter. Hvis du endrer standard e -postformat, kan det hindre at winmail.dat -vedlegg vises i de utgående e -postene dine.

1. Åpne Outlook .
  2. Velg Fil > Alternativer .
    velg alternativer
  3. Velg E -post .
  4. Under Skriv meldinger , i listen Skriv meldinger i dette formatet , velger du HTML .
    velg HTML
  5. Velg OK nederst i vinduet.