Oppdater formatinnstillinger for e -post i Outlook (Windows)

Oppdater standard e -postformatinnstillinger til HTML, slik at de utgående meldingene dine er kompatible med andre e -postklienter. Ukompatibel e -post kan ha et filvedlegg kalt winmail.dat lagt til utgående meldinger. De er ikke skadelige, men de kan forårsake forvirring da de ikke gjenkjennes av andre e -postklienter. Endring av standard e -postformat kan hindre at winmail.dat -vedlegg vises i den utgående e -posten.

1. Åpne Outlook .
  2. Velg Fil, og deretter Alternativer .
    velg alternativer
  3. Velg E -post .
  4. Under Skriv meldinger velger du HTML i listen Skriv meldinger i dette formatet .
    velg HTML
  5. Velg OK nederst i vinduet.